fbpx

Simone Balm, Social Media Manager, 14.08.2018

Spont lanceert nieuwe horeca kassa app volgende maand!

Simone Balm, Social Media Manager, 25.04.2018

Spont lanceert nieuwe horeca kassa app volgende maand!

Volgende maand is het zover, de nieuwe spont horeca kassa app is bijna een feit! De nieuwe app is ontwikkeld in samenwerking met restaurants, cafés en hotels en speelt in op de behoefte van de horeca anno 2018. Door close samen te werken met de horeca weten we precies waar de horeca echt om schreeuwt.

efficiënter met spont

Het doel van de nieuwe horeca app is om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan met als doel horeca automatisering! Wauw, automatisering? Ja! Zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw gasten. Doordat de app met jouw horeca personeel meewerkt verhoog je jouw omzet gegarandeerd. Daarnaast heb je altijd realtime inzicht in al jouw statistieken en hiervoor maakt het niet uit of je op locatie bent of op Ibiza aan het strand ligt.

laat geen kansen liggen!

Verder geeft de nieuwe app je de mogelijkheid om meer aandacht te besteden aan upsells. Heb je een product in bijvoorbeeld verschillende smaken of wil een klant extra toppings toevoegen aan haar pizza? Voeg gemakkelijk productattributen toe in de admin van spont. Houd het product iets langer ingedrukt in de app en selecteer de extra toppings.

Daarnaast is het fijn dat je je schrijfblokje gewoon kunt laten voor wat het is en alles lekker digitaal houdt, wel zo makkelijk. Download de waiter app op jouw Android telefoon en toets de bestelling in zonder eerst naar de iPad te hoeven lopen! Super handig. Naast bestellingen opnemen, kun je ook nieuwe accounts aanmaken in de spont waiterapp.

groepen? geen zorgen!

Iets waar je het soms toch Spaans benauwd van kunt krijgen: groepen! Een groep van 10 man vraagt om de rekening, maar heel Nederlands: ze willen gesplitst betalen… Maak je geen zorgen, met de nieuwe spont horeca app gaat dit heel gemakkelijk en kies je zelf de bedragen en betaalmethoden.

nog even geduld…

Op dit moment zit de app nog in de beta testfase, dus wil je de nieuwe app gaan gebruiken, dan moet je nog even geduld hebben. Maar niet al te lang, want in september gaat de nieuwe app live! Hier meer informatie!

Houd me op de hoogte!

1 + 1 =

Wil je meer weten?

Laat hier je nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN