fbpx

Simone Balm, Social Media Manager, 03.08.2018

boekhouding: koppel jouw iPad kassa met Twinfield of Exact!

Geen omkijken naar: jouw boekhouding automatisch up-to-date!

Simone Balm, Social Media Manager, 03.08.2018

boekhouding: koppel jouw iPad kassa met Twinfield of Exact!

Geen omkijken naar: jouw boekhouding automatisch up-to-date!

Maak je geen zorgen over je boekhouding!

Je hebt eindelijk je eigen zaak geopend! Je hebt alles ingekocht, de locatie is ingericht, wellicht heb je zelfs al personeel ingehuurd, maar dan de administratieve kant… Het is niet meer dan normaal dat je hier niet om staat te springen en je je vooral op klanten wilt focussen, maar helaas kun je hier niet om heen! Koppel jouw iPad kassa met een online boekhoudprogramma zoals Exact of Twinfield!
Je zult er dus aan moeten geloven: boekhouden. Om deze ietwat saaie en soms ingewikkelde kant van het ondernemen zo simpel en gemakkelijk mogelijk te maken zijn wij met verschillende oplossingen gekomen!
Zo kun je online je boekhouding bijhouden met onder andere Exact of Twinfield. Deze programma’s kun je gemakkelijk koppelen met je Spont iPad kassa. Aan het einde van de dag zullen alle dagomzetten automatisch vanuit je kassa in jouw boekhoudprogramma worden geïmporteerd.

to be continued… koppeling met Exact Handel

Op dit moment is het met de Exact Online koppeling en de Twinfield koppeling alleen nog mogelijk om dagomzetten door te zetten, maar we zijn bezig een koppeling te bouwen met Exact Handel! Met deze koppeling is het straks mogelijk om naast je dagomzetten nog veel meer te synchroniseren, zoals producten bijvoorbeeld al jouw producten!

Daarnaast zullen ook alle statistieken automatisch worden gesynchroniseerd. Klantenbestand importeren? Geen probleem!  Als laatste is het natuurlijk ontzettend belangrijk om jouw voorraad up to date te houden, zodat je nooit verkoopt wat je niet in huis hebt.

de iPad kassa
voor horeca en retail

probeer 14 dagen gratis!

Wil je meer weten?

Laat hier je nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN