fbpx

Simone Balm, Social Media Manager, 25.04.2018

6x de leukste koffie spontjes voor deze zomer!

Hou jij ook zo van koffie? Deze tentjes raden wij aan!

Simone Balm, Social Media Manager, 25.04.2018

De leukste koffie spontjes voor deze zomer!

Hou jij ook zo van koffie? Deze tentjes raden wij aan!

1.Cinta Coffe 

Rotterdam

The coffeebar with an Indonesian twist. Cinta betekent liefde in het Indonesisch, dus dit is the place to be voor elke koffieliefhebber in Rotterdam. Naast heerlijke koffie gemaakt van koffiebonen van Brandzaak, kun je hier ook heerlijk lunchen. Je zult veel Indonesische invloeden terugvinden op de kaart.

 

2.Bocca Coffee 

Amsterdam

Zij waren, in 2001, de eerst firma in Nederland die het hele proces van selectie, inkoop, verscheping, branden en verpakken van koffie in eigen beheer hadden. In 2015 is er ook een winkel geopend in Amsterdam, waar je dagelijks terecht kunt voor de heerlijkste koffie gemaakt van eigen gebrande bonen.

3.Fausto bike&coffee 

Schoonhoven

De naam doet al wat verklappen… Fausto is vernoemd naar Fausto Coppi; een legendarische wielrenner. Je kunt bij Fausto niet alleen terecht voor heerlijke koffie, maar ook als je zin hebt in thee, taart, of een gezonde lunch ben je hier aan het goede adres. Dus ben je van plan deze zomer te gaan fietsen in de omgeving van Schoonhoven, neem dan een bakkie bij Fausto!

4.The Coffee Virus

Amsterdam

Een fijne coffeebar in Amsterdam Noord waar je terecht kunt voor een heerlijke kop koffie, en waar ze ook cake en lunch serveren. The Coffee Virus is een plek waar je ook als ondernemer kunt netwerken, events kunt organiseren of kunt meeten.

 

5.Yellow Monkey

Eindhoven

In de buurt van Eindhoven? Ga eens langs bij deze koffie- en lunchbar! Keuze uit heerlijke koffie en sandwiches gemaakt van ambachtelijk brood. Verder is er gratis WiFi beschikbaar en genoeg stopcontacten, dus je kunt hier ook prima een middagje met je laptop aan het werk gaan.

 

6.Café Blond

Amsterdam

Je kent vast wel het servies van Blond Amsterdam, nu is er ook een Café Blond waar je terecht kunt voor lekkere koffie, gebak, ontbijt en lunch! Aan het café zit ook een winkel vast waar je kopjes, bordjes en meer Blond Amsterdam kunt kopen!

 

Wil je meer weten?

Laat hier je nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN