fbpx

Simone Balm, Social Media Manager, 17.04.2018

Maak jouw terras zomer klaar!

De voorspellingen zijn zomers voor komende dagen.! Het kwik kan oplopen tot wel 25 graden. Gooi alle stoelen en tafels naar buiten en zet de zomerse drankjes maar op de kaart!

Hier een paar tips om komende week een top terrasomzet te draaien met jouw horeca kassa; Spont!

borrelhapjes

De bitterbal is nog steeds onbetwist het meest populaire borrelhapje onder de Nederlandse terrasbezoeker. Met de trends van nu in ons achterhoofd, kun je overwegen om ook vegetarische of veganistische borrelhapjes op de kaart te zetten of op het dagmenu. Denk hierbij aan vegan loempia’s of natuurlijk gewoon nacho’s met gesmolten kaas! 

Verkoelde drankjes

Natuurlijk is er frisdrank en water, maar om in te spelen op de trends van nu zet je sapjes op de kaart. Denk aan verse sapjes met fruit óf/en met groenten. Zo kun je bijvoorbeeld een sapje maken van bleekselderij, komkommer, en appels en kaneel toevoegen voor een wat zoetere smaak. Kijk online en je zult vele recepten vinden!

Gasten in het zonnetje bij onze klant Fausto, het fietscafé in de Krimpenerwaard!

Speciaalbier!

Bierbrouwerijen schieten in Nederland als paddestoelen uit de grond, het aantal is in 10 jaar explosief gestegen. Doe eens wat onderzoek naar lokale brouwerijen, want hoe leuk is het om jouw gasten lokaal gebrouwen bier te serveren!

OEPS… de wind!

Ook al is er voor komende week een lichte tot matige wind voorspelt, het kan handig zijn om windgevoelige elementen binnen te laten. Denk hierbij aan losliggende slablaadjes of papier op het bord als decoratie wat wegwaait wanneer het eten op is. Niets zo vervelend als het achterna rennen van papiertjes en servetten die alle kanten opwaaien…

Ook kan het handig zijn om na te denken over de borden; vaak moet het personeel verder lopen en dan is het fijn als het eten ‘stabiel’ op het bord ligt. Dus bij voorkeur geen hoge bouwwerken of burgers geserveerd op een plank.

Hopelijk kun je met deze tips uit de voeten en ben jij helemaal zomerweer-ready!

Wil je meer weten?

Laat hier je nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2018 SPONT AMSTERDAM   |    ALGEMENE VOORWAARDEN